تخم مرغ منبع عالی پروتئین است و برخلاف سایر پروتئین های مواد غذایی، حاوی اسید آمینه کامل است. قبلا طبق عادت تخم مرغ مصرف می کردیم اما در کنار تخم مرغ معمولی، مردم از تخم بلدرچین به ویژه درکشورهای آسیایی به ویژه ژاپنی ها، چینی ها و اندونزیایی ها استفاده می کنند. تخم بلدرچین محصول تولیدی توسط بلدرچین است که اندازه آن از تخم مرغ کوچک تر است اما حاوی مواد مغذی بسیاری است و حتی ارزش غذایی تخم بلدرچین سه یا چهار برابر بیش تر از انواع دیگر تخم ها مانند تخم مرغ است.
روش های زیادی برای مصرف تخم بلدرچین وجود دارد. می توانید آن را بصورت جوشانده، نیم پز، یک چهارم آب پز، املت یا خام مصرف کنید. هر کار دوست دارید، می توانید با آن انجام دهید. با این حال بهترین راه برای مصرف تخم بلدرچین، خام خوری است. روش تهیه آن به صورت خام در زیر آورده شده است:
تخم بلدرچین را با آب جوش بشویید. آن را بشکنید. مواد آن را درون یک لیوان بریزید. هم بزنید و با معده خالی بخورید. به کسانی که نمی توانند تخم خام مصرف کنند، توصیه می شود تخم را درون یک کاسه آب جوش بگذارند به گونه ای که آب جوش روی تخم مرغ را بگیرد. اجازه دهید 10 دقیقه باقی بماند. سپس آن را به قطعات کوچک برش دهید، بر اساس سلیقه خود نمک بزنید و میل کنید. مصرف تخم بلدرچین همراه با پوسته، می تواند ماده مغذی بیش تری داشته باشد.
.
توضیحات بیشتر را با کلیک بر روی لینک اصلی زیر بخوانید:
درباره این سایت